Resultaten voor zoek machine

Jouwzoekmachine: zoekmachine aangepast aan leeftijd en leesniveau Eureka Die-'s-lekti-kus.'
Jouwzoekmachine is de ideale zoekmachine om in de klas te gebruiken. De resultaten van deze zoekmachine zijn aangepast voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar. De leerling kan hier alleen zoeken naar inhoud en niet naar bijvoorbeeld webadressen of webshops.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
Metazoek en clustering machines bewerken. Zie ook: Metazoekmachine. Een metazoekmachine is een zoekmachine waarmee een internetgebruiker een zoekopdracht in één keer bij meerdere zoekmachines kan opgeven. De resultaten van deze verschillende zoekmachines worden gecombineerd en gepresenteerd aan de gebruiker in één overzicht.
Google.
Press Enter to search. Press Enter to search. Google Search I'm' Feeling Lucky. Report inappropriate predictions. Google.be offered in: Nederlands Français Deutsch. Privacy Terms Settings Search settings Advanced search History Search Help Send feedback Advertising Business About. Even more from Google.
Zoekmachine Wikipedia.
Vaak kun je op kleine, regionale zoekmachines, zoals hierboven staat beschreven, wel specifieke informatie krijgen in jouw taal, maar bij dit soort zoekmachines ontbreken de zoek en analysekwaliteiten. Voor vele grote zoekmachines is het een uitdaging om ook deze kleine, regionale sites te betrekken in hun zoekresultaten.
JouwZoekmachine: Veilig zoeken op internet voor kinderen en jongeren.
Yahoo Zoeken zoeken op het web.
Karrewiet: Nieuwe zoekmachine voor kinderen Ketnet.
Kaatjes Kameraadjes Kaatjes Tralalaatjes Karrewiet Karrewiet Atlas Karrewiet Plus Karrewiet VGT Ketnet Kick-off Ketnet Musical Ketnet-muziekclips Kinderen Kingsize Live Klumpies Kratts in het wild. Machines Masha en de beer Mega Mindy Mijn ridder en ik Mijn superheld Mini Ninja's' Musti Muziek Muziekclips Junior.
Welke zoekmachine is de beste? Google en vier concurrenten op de rooster TechPulse.
Kijken we puur naar de resultatenlijst zelf, dan is het verschil kleiner. Google voelt volgens ons beter aan dat de meeste mensen op zoek zijn naar een antwoord op een specifieke vraag. Dat Wikipedia hoog scoort, is in dat opzicht een goede zaak. Een duidelijker begrip van synoniemen helpt bovendien met de selectie van de relevantste resultaten. Bing, Duckduckgo en Ecosia scoren meestal ongeveer even goed. Yahoo stelt over de ganse lijn teleur. De resultaten zijn steevast slechter, minder duidelijk en minder relevant dan die van de andere zoekmachines. Ecosia maakt voor een groot deel gebruik van Bing-code voor zijn zoekmachine en dat zien we aan de resultaten.

Contacteer ons